Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


У відділі підвищення кваліфікації кадрів проведено спеціальну короткострокову програму «Розвиток старостинських округів – основа успішної громади. Ефективне управління комунальною власністю» з підвищення кваліфікації старост, сільських, селищних, міських (міст районного значення) голів, посадових осіб об’єднаних територіальних громад, заступників голів, керуючих справами, посадових осіб місцевого самоврядування Одеської області

У програмі, яка проведена на виконання плану-графіка підвищення кваліфікації посадових осіб органів місцевого самоврядування Одеської області на 2020 рік, затвердженого розпорядженням голови Одеської обласної ради № 377/2020-ОР від 30 червня 2020 року «Про організацію навчання та підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування Одеської області у 2020 році», взяли участь 20 слухачів.

Заняття проводилися у формі тематичних зустрічей, круглих столів, тренінгів, практичних занять під час яких активно обговорювалися такі актуальні теми: «Порядок передачі майна та новації законодавства про комунальну власність» (Самофалов Р.О.), «Виборчий кодекс України: основні положення та проблеми реалізації» (Назарко ; «Посилення територіальної спроможності громади з надання безоплатної правової допомоги малозабезпеченим верствам населення Взаємодія територіальних підрозділів Міністерства юстиції України з органами місцевого самоврядування»; «Організація діяльності органів місцевого самоврядування у соціальній сфері. Питання реалізації державної гендерної політики в Україні» (Маркевич І.В; Липовська С.О.) «Мовні норми у фаховій діяльності посадових осіб місцевого самоврядування» (Шматоваленко Л.С.); «Дотримання вимог трудового законодавства, як елемент запобігання та протидії корупції в органах державної влади» (Долгіх Н.П.) та ін.

Цікавою та корисною для слухачів була зустріч «Оптимізація функцій і повноважень органів публічної влади в контексті реформування державного управління»з українським політиком, народним депутатом України 3-го, 6-го і 7-го скликання Гриневецьким С. Р.

Під час підбиття підсумків роботи семінару слухачі висловили глибоку вдячність керівництву Інституту ПКК за високий та професійний рівень подачі матеріалу, відзначили високий рівень професорсько-викладацького складу та відмітили те, що все було доступно, креативно та сучасно.

Фотогалерея