Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Проведено останній у 2019 році семінар з підвищення кваліфікації посадовців Вінницької, Миколаївської, Одеської та Херсонської областей.


Завершено цикл семінарів з підвищення кваліфікації державних службовців 1-5 груп оплати праці, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування ІV категорії посад з Вінницької, Миколаївської, Одеської та Херсонської областей. У 2019 році відповідно до плану-графіка всього було проведено 11 семінарів, з яких один семінар за професійною програмою, три одноденних семінари на базі Вінницького, Миколаївського та Херсонського обласних центрів підвищення кваліфікації кадрів та сім дводенних семінарів на базі ОРІДУ НАДУ при Президентові України. На жаль, у поточному році об’єми роботи з підвищення кваліфікації службовців у порівнянні з минулими роками були значно скорочені у відповідності з обмеженим фінансуванням за цільовим призначенням.

В період з 19 по 20 листопада проведено останній у поточному році семінар за темою «Актуальні питання державного управління та місцевого самоврядування».

У роботі семінару взяв участь директор ОРІДУ НАДУ при Президентові України, доктор політичних наук, професор, Заслужений працівник освіти України Іжа М.М.

Під час проведення занять семінару обговорено низку актуальних питань, а саме:

  • Механізми взаємовідносин органів публічної влади в умовах децентралізації щодо розвитку території;
  • Управління персоналом в органах місцевої влади: проблеми, зміст і завдання;
  • Фінансово-економічна діяльність органу місцевої влади як запорука сталого розвитку громади;
  • Забезпечення ефективності управлінської діяльності в органах публічної влади щодо соціально-економічного розвитку території;
  • Механізми узгодження державної та місцевих стратегій розвитку. Участь громадськості у формуванні та реалізації стратегії місцевого розвитку;
  • Норми ділової поведінки посадовців з питань етики як принцип формування позитивного іміджу діяльності органів публічної влади та інші.


Також, в рамках семінару проведено заняття на базі Бідгород-Дністровської райдержадміністрації, де виступили викладачі інституту та заступник голови Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Одеської області Шихалієва А.І. і начальник відділу економічного розвитку і торгівлі Тхоренко Н.О.

Під час круглих столів за участю працівників райдержадміністрації обговорювалися нагальні питання сучасного державотворення.

По завершенні дводенного семінару слухачі отримали сертифікати, подякували організаторам і викладачам за високий рівень підготовки та проведення занять і корисну інформацію, яка буде використовуватися у подальшому в роботі.

Фотогалерея