Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


«В ОРІДУ НАДУ при Президентові України у 2019 році започатковано і успішно реалізується нова форма надання навчальних послуг з підвищення кваліфікації державних службовців за договорами в органах публічної влади Миколаївської області

Враховуючи вимоги сьогодення Інститут оперативно реагує на потреби органів публічної влади щодо підвищення кваліфікації державних службовців різних областей. У поточному році започатковано роботу з підвищення кваліфікації державних службовців Миколаївщини та відповідно до замовлення і укладених договорів проведено 5 одноденних семінарів для 135-ти представників Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області та Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області.

Актуальні питання розглянуто в рамках семінарів:

  • «Сприйняття змін. Конкурентоспроможний лідер в управлінні реформами на сучасному етапі»;
  • «Вдосконалення технічних вмінь (робота з програмним забезпеченням, освоєння новел у роботі з Єдиними та Державними Реєстрами)»;
  • «Ефективне впровадження сучасних реформ»;
  • «Психологічні основи ефективного управління в органах публічної влади»;
  • «Ефективні управлінські технології в органах публічної влади».


Так, 21 жовтня проведено черговий семінар за темою «Ефективні управлінські технології в органах публічної влади». Відкриття семінару відбулося за участю в.о. начальника Головного управління Калнауса О.Р. та представників інституту.

Керівництво служби та слухачі семінару подякували керівництву інституту, викладацькому складу та організаторам семінару за високий професійний рівень підготовки та проведення занять та виказали сподівання на подальшу плідну співпрацю.

По завершенні занять учасники семінару отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.»

Інформацію необхідно розмістити у розділі веб-сайту ОРІДУ «Новини» та «Новини управління ПКК» (інформація у е-вигляді розміщена за адресою: папка № 42, папка «Сайт ОРИГУ», папка «САЙТ 21.10.2019 - Держпродспоживслужба».

Фотогалерея