Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


В ОРІДУ НАДУ при Президентові України завершився цикл семінарів з підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування з питань запобігання корупції.

Відповідно до державних контрактів, починаючи з 2012 року, тобто вісім років поспіль, в Одеському регіональному інституті державного управління НАДУ при Президентові України на виконання державних контрактів, що фінансуються з Державного бюджету виконується замовлення Національного агентства України з питань державної служби у частині підвищення кваліфікації посадових осіб органів публічної влади Одещини з питань запобігання корупції.

У 2019 році проведено 9 семінарів та підвищили кваліфікацію 255 державних службовців. У порівнянні з минулими роками цей показник значно знижений через обмеження доведеного плану та фінансування.

У поточному році підвищували кваліфікацію державні службовці Головного управління Державної казначейської служби України в Одеській області, Головного управління Національної поліції в Одеській області, Головного управління Державної міграційної служби в Одеській області, Південного офісу Державної аудиторської служби України, Головного територіального управління юстиції в Одеській області, Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області, Управління Державного агентства рибного господарства у Одеській області та державні службовці Одеської обласної державної адміністрації.

Завершальний семінар «Запобігання корупції в органах публічної влади» проведено для державних службовців Територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області.

Під час відкриття семінару виступили начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області Лукаш Тарас Валерійович та представники інституту.

Очільник Територіального управління у своїй промові зазначив про необхідність ефективної системи запобігання та протидії корупції, що визнано одним із національних пріоритетів Української держави та подякував керівництву інституту за плідну співпрацю з питань підвищення рівня професійної компетентності державних службовців.

В рамках навчальних семінарів заняття проводилися у інтерактивному форматі, що на думку слухачів є найкращим методом отримання знань.

Актуальні питання, що розглядалися під час семінарів викликали чималу зацікавленість у всіх слухачів.

По завершенні кожного семінару слухачі отримали сертифікати та зазвичай дякували керівництву інституту, організаторам і викладачам семінару за надану інформацію, яка буде використовуватися у подальшому в роботі.

Інститут дякує керівництву та працівникам відділів по роботі з персоналом усіх органів влади, які долучалися до процесу підготовки та проведення семінарів за багаторічну співпрацю з підвищення кваліфікації одного з найважливіших питань сучасного державотворення.

Фотогалерея