Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


З 09 по 10 жовтня 2019 року


У відділі підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України в період з 23 по 24 жовтня 2019 року проведено спеціальна короткострокова програма: «Організація та здійснення заходів забезпечення стану охорони державної таємниці» з підвищення кваліфікації 29 уповноважених режимно-секретних органів районних державних адміністрацій Одеської області та структурних підрозділів Одеської обласної державної адміністрації.

У навчальному процесі взяли участь працівники сектору режимно-секретної роботи апарату Одеської облдержадміністрації: завідувач сектору– Хорошилова Н. Г.; головні спеціалісти сектору - Гусар О.О., Черепенко А. В.

У рамках спеціальної короткострокової програми слухачі ознайомились з нормативно-правовими документами з питань забезпечення режиму секретності, правами і обов’язками працівників режимно-секретних органів; порядком надання, переоформлення та скасування допуску громадян до державної таємниці та доступу до матеріальних носіїв інформації з обмеженим доступом; з забезпеченням режиму секретності під час міжнародного співробітництва та у разі введення правового режиму, воєнного чи надзвичайного стану; формуванням архівного фонду суб’єкту режимно-секретної діяльності, веденням номенклатури секретних справ, складанням описів справ постійного зберігання, ліквідацією режимно-секретного органу; проведенням спеціальної експертизи щодо наявності умов для провадження діяльності, пов’язаної з державною таємницею, контроль за забезпеченням охорони державної таємниці.

За результатами навчання та підсумкового тестування всі слухачі семінару отримали сертифікати.

Фотогалерея