Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


З 09 по 10 жовтня 2019 року


У період з 09 по 10 жовтня 2019 року у відділі підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України проведено спеціальна короткострокова програма: «Мобілізаційна підготовка як одна з стратегічних цілей розвитку регіону» з підвищення кваліфікації 30 державних службовців обласної та районних державних адміністрацій Одеської області відповідальних за мобілізаційну роботу.

У навчальному процесі взяли участь: начальник відділу оборонної роботи Департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Одеської обласної державної адміністрації – Кириленко Ю.М.; завідувач сектору мобілізаційної роботи апарату Одеської обласної державної адміністрації - Осадчій С. І.; науковий співробітник науково-організаційного відділу Військової академії (м. Одеса), магістр державного, військового управління, аспірант вечірньої форми навчання кафедри публічного управління та регіоналистики ОРІДУ НАДУ – Робочий В.В.

У ході навчального процесу були висвітлені питання: «Закон України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію", інші нормативно-правові акти з питань мобілізаційної підготовки. Аналіз стану мобілізаційної підготовки та мобілізаційної готовності області за 2018 рік», «Порядок виконання заходів мобілізаційної підготовки. Повноваження місцевих державних адміністрацій щодо виконання заходів мобілізаційної підготовки.», «Порядок забезпечення населення основними продовольчими та непродовольчими товарами в особливий період. Карткові та контрольно-облікові бюро. Порядок продажу підприємствами торгівлі основних продовольчих та непродовольчих товарів за документами нормованого забезпечення населення в особливий період», «Повноваження місцевих державних адміністрацій щодо територіальної оборони. Залучення підприємств, установ та організацій до виконання завдань із забезпечення сил і засобів, задіяних у територіальній обороні», «Військовий облік громадян України. Загальні правила військового обліку. Порядок організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних. Порядок бронювання військовозобов’язаних за органами державної влади, підприємствами та установами на період мобілізації та на воєнний час»


За результатами навчання та підсумкового тестування всі слухачі семінару отримали сертифікати.

Фотогалерея