Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


В інституті відбулося урочисте відкриття Міжнародної фотовиставки, присвяченої 70-річчю з дня заснування КНР


6 жовтня 2019 року відбулось урочисте відкриття Міжнародної фотовиставки, присвяченої 70-річчю заснування Китайської Народної Республіки. Інститут є другим закладом у місті, якому надано честь приймати у себе цю експозицію. Директор інституту Микола Іжа розпочав захід вітальною промовою, у якій підкреслив важливість стратегічного партнерства України та КНР, а також подякував представникам Генерального консульства КНР в Одесі за плідну співпрацю з інститутом, яка триває більш ніж 12 років. Також він відзначив, що мав можливість під час своїх візитів до КНР у 2013, 2014 та 2018 роках особисто оцінити стрімкий розвиток та процвітання китайського народу, які стали можливими завдяки мудрим рішенням керівництва і сумлінній праці.

З нагоди відкриття фотовиставки до інституту завітала віце-генеральний консул Чень Юйжун. У своїй промові пані віце-генеральний консул розповіла, що фотоекспозиція розкриває визначні події історії КНР: політичні та економічні реформи, а також – наукові досягнення, які вплинули на світову економіку. Також пані Чень Юйжун провела для присутніх екскурсію фотовиставкою, під час якої детально розповіла про події, відображені на знімках та їх значення для китайського народу.

У заході також взяли участь представники консульства Фен Цзю та Ван Хунцуан, заступники директора, декани факультетів, студенти, слухачі та співробітники інституту.

Фотогалерея