Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Візит польських освітян до інституту


В рамках стажування 03 вересня 2019 року відбулася зустріч з директором інституту Миколою Іжею, деканом факультету публічного управління та адміністрування Ігорем Куспляком, завідувачкою кафедри публічного управління та регіоналістики Людмилою Приходченко та начальницею відділу міжнародного співробітництва Наталією Нефьодовою. Протягом візиту Микола Іжа надав польським освітянам інформацію про систему підготовки управлінських кадрів в Україні та основні напрямки діяльності інституту. Також у ході заходу було обговорено напрямки розвитку співпраці між ОРІДУ НАДУ при Президентові України та Університетом ім. Яна Длугоша. По завершенню зустрічі доцент кафедри української та іноземних мов Андрій Маєв розповів про історію створення інституту та ознайомив польських колег з матеріально-технічною базою і навчальним процесом.
Під час стажування у представників Інституту права, адміністрації та управління Університету ім. Яна Длугоша в Ченстохові була можливість взяти участь у семінарських заняттях та дискусії з питань польського та українського права; відвідати лекції та обмінятися досвідом з науково-педагогічними працівниками кафедри публічного управління та регіоналістики, а також виступити перед аспірантами інституту.
По завершенню стажування обидві сторони висловили вдячність за продуктивну співпрацю та сподівання на позитивні зміни в країнах завдяки розвитку міжнародного співробітництва в освітній сфері.

Фотогалерея