Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


З 19 по 21 червня 2019 року


Спеціальна короткострокова програма «Забезпечення ефективної діяльності органів місцевого самоврядування в умовах децентралізації влади. Законодавство України про запобігання проявам корупції в аспекті здійснення публічних закупівель» з підвищення кваліфікації заступників голів, керуючих справами, посадових осіб районних, міських, сільських рад, голів та заступників голів об’єднаних територіальних громад, посадових осіб місцевого самоврядування Одеської області, яка була проведена у період з 19 по 21 червня 2019 року була насичена не тільки аудиторними заняттями.
20 червня відбулося виїзне практичне заняття в Березівській міській раді. Презентація почалась з візитівки громади: труднощі та перші досягнення про які розповів Шевченко Сергій Олександрович - секретар Березівської міської ради Одеської області. Далі відбувся огляд об’єктів інфраструктури Березівської міської ради а саме :презентація «Березівського НВК №6» , презентація КЗ ЗСО І-ІІІ ступенів № 2 Березівської міської ради , слухачі побували у міському парку та стадіоні «Колос» (оглянули міні футбольне поле, тенісний корт, тренажери). Вразила чистота та порядок міста Березівка. Мешканці дбайливо ставляться до збереження загальної власності громади. Але особливо всіх вразив гірськолижний курорт «Action Cit», який знаходиться поряд із містом. Всім слухачам були вручені пам’ятні сувеніри від міського голови Григораша В.В.
У рамках виїзного заняття також відбувся круглий стіл за участю: Тимосевича Валентина Станіславовича – «Практичні аспекти управління земельними ресурсами в умовах децентралізації»; Буряченка Анатолія Миколайовича - «Практичні аспекти запобігання проявам корупції в сфері здійснення публічних закупівель» та Липовської Світлани Олексіївни - «Актуальні питання формування та розвитку громадянської освіти та громадянських компетентностей».
Під час навчання в інституті були проведені цікаві лекції: «Дотримання вимог трудового законодавства як елемент запобігання та протидії корупції в органах публічної влади», «Бюджетна децентралізація як засіб ефективного використання бюджетних коштів», «Нейролінгвістичне програмування. Практика використання методів комунікативного впливу в процесах управління», «Актуальні аспекти державних закупівель Мовна політика та патріотичне виховання через призму історії. Одеса: заснування та розвиток міста». Слухачі висловили вдячність керівництву Одеського регіонального інституту державного управління за виїзне заняття та надану можливість отримати практичний досвід.

Фотогалерея