Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Відповідно до плану-графіка підвищення кваліфікації державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування проведено семінар «Формування позитивного іміджу органів державної влади: основні принципи етики посадовців»


В період з 04 по 05 червня 2019 року в ОРІДУ НАДУ при Президентові України проведено короткостроковий семінар за темою «Формування позитивного іміджу органів державної влади: основні принципи етики посадовців» з підвищення кваліфікації посадовців Вінницької, Миколаївської, Одеської та Херсонської областей.
Відкрили семінар начальник відділу підвищення кваліфікації кадрів Липовська С.О. та завідувач сектору організації семінарів за державним замовлення Привалова Н.В. які поінформувала присутніх про діяльність Інституту та відділу підвищення кваліфікації кадрів. Особливу увагу було приділено умовам вступу до Інституту, перевагам навчання на різних факультетах вишу.
Під час семінару проведено заняття за актуальною тематикою, а саме:
- Політична етика як нормативна структура ідентичності та основа національної єдності;
- Норми ділової поведінки посадовців з питань етики як принцип формування позитивного іміджу діяльності органів публічної влади;
- Практика використання методів психологічного впливу в процесах управління;
- Побудова етично-психологічних взаємовідносин між працівниками в органі публічної влади;
- Публічний виступ в діяльності сучасного керівника органу публічної влади. Основні принципи роботи представника органу публічної влади із ЗМІ;
- Демократизація публічної влади: розвиток соціального капіталу, взаємодія органів публічної влади з громадськістю, захист персональних даних;
- Нові підходи до професійного навчання публічних службовців з метою формування антикорупційної культури;
- Методи формування кредиту довіри до представника органу публічної влади. Шляхи формування та підтримки позитивного іміджу місцевої влади.
В роботі семінару взяли участь кращі викладачі інституту, та з метою практичного спрямування процесу підвищення кваліфікації кадрів до участі у семінарі та проведенні занять було залучено Доброславського селищного голову Лиманського району Одеської області Прокопечко Л.Я. та головного редактора газети Одеської обласної ради «Одеські вісті» Шевчука І.М.
По завершенні семінару учасники отримали відповідні сертифікати.
Слухачі високо оцінили рівень організації та проведення семінару.
До книги відгуків про роботу сектору організації семінарів за державним замовленням відділу підвищення кваліфікації кадрів (завідувач Привалова Н.В.) внесено наступний запис:
«…Не вперше підвищую кваліфікацію в ОРІДУ НАДУ при Президентові України. Як завжди: лекції, практичні заняття, тематичні дискусії – все актуально, цікаво, корисно, в інтерактивній формі з можливістю обговорення та конструктивного діалогу. Викладачі – професіонали найвищого рівня. Знання отримані на семінарі, обов’язково будуть використані у професійній діяльності…
Щиро вдячні!
З повагою, від імені слухачів,
начальник архівного відділу Баштанської РДА
Миколаївської області
Л.О. Чорна »

Фотогалерея