Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


20 травня 2019 року


Проведено виїзну одноденну спеціальну короткострокову програму: «Практичні аспекти впровадження децентралізації. Гендерна політика України: складний шлях від декларацій до позитивних дій» з підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Кілійського району.
Програмою семінару передбачено та висвітлено наступні питання: . «Поточний стан та перспективи розвитку процесів децентралізації влади в Україні. Міжмуніципальне співробітництво громад», «Розвиток державної мовної політики. Ділова українська мова в органах публічної влади», «Гендерна нерівність в Україні: проблеми та шляхи їх вирішення», «Гендерні основи маніпуляції». До проведення занять залучено практиків та провідних викладачів інституту, а саме: Гуненкова О.В., радник Одеського центру розвитку місцевого самоврядування, Шматоваленко Л.С., начальник відділу організації семінарів за договорами відділу ПКК ОРІДУ НАДУ при Президентові України, Генова Євгенія - радник з питань комунікації Одеського відокремленого підрозділу Центру розвитку місцевого самоврядування, Кіров Володимир Ігорович – сертифікований тренер-психолог, магістр державного управління, засновник Центру лідерства «Вершина»
У ході семінару активно обговорювалися актуальні та нагальні для Кілійського району проблеми, учасники активно порушували питання об’єднання громад та передачі повноважень громадам, атестації державних службовців щодо вільного володіння державною мовою, вступну кампанію 2019 року, гендерні питання тощо.
Слухачі високо оцінили належний рівень організації семінару та роботи викладачів.
У книзі відгуків слухачів залишили запис: «Висловлюємо подяку організаторам та лекторам за подану доступну інформацію. Сподіваємось на подальшу співпрацю, а також пропонуємо продовжити практику проведення виїзних семінарів».

Фотогалерея