Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


14 травня у Миколаєві проведено семінар за темою «Ефективні управлінські технології в органах публічної влади».


На виконання плану-графіка підвищення кваліфікації державних службовців 1-5 груп оплати праці та посадових осіб місцевого самоврядування ІV категорії посад органів публічної влади Вінницької, Миколаївської, Одеської та Херсонської областей на 2019 рік у Миколаєві на базі Миколаївського обласного Центру підвищення кваліфікації проведено одноденний семінар за темою «Ефективні управлінські технології в органах публічної влади».
Відкриття семінарів відбулося за участю першого заступника Миколаївського міського голови – Кириленко Володимир Ігорович, начальника організаційного відділу апарату Миколаївської облдержадміністрації Стецько Вікторії Валеріївни, директора центру – Дибченка Дмитра Миколайовича та представників ОРІДУ НАДУ при Президентові України.
В рамках семінару за участю викладачів інституту проведено заняття за актуальною тематикою, а саме:
- Механізми забезпечення ефективності діяльності органів публічної влади
- Практичні аспекти реалізації механізмів забезпечення ефективності діяльності органів публічної влади
- Підготовка, прийняття та організація виконання рішень – основа ефективного управління органу публічної влади
- Євроатлантичний та євроатлантичний курс в державній політиці України.
Також під час роботи семінару перший заступник директора інституту Попов Микола Петрович розповів про діяльність інституту та умови вступу до інституту на різні факультети. Роз’яснення проводили працівники вишу.
Керівництво органів влади та слухачі семінару подякували викладацькому складу та організаторам семінару за високий професійний рівень підготовки та проведення занять.
По завершенні занять 25 учасників семінару отримали відповідні сертифікати про підвищення кваліфікації.
До книги відгуків про роботу сектору організації семінарів за державним замовленням відділу підвищення кваліфікації кадрів (завідувач Привалова Н.В.) внесено наступний засип:
«Від усього колективу Миколаївського ЦПКК щиро вдячні за плідну багаторічну співпрацю усьому професорсько-викладацькому складу та керівництву Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України. Семінар організовано та проведено на високому професійному рівні. Усі тематичні зустрічі, лекції, теоретична та практична складові сприятимуть забезпеченню ефективності діяльності органів публічної влади в Миколаївській області.
Слухачі з нетерпінням чекають кожного разу проведення таких комунікативних заходів, на яких вони мають можливість отримати найсучасніші знання, кращий управлінський досвід та ґрунтовну практичну підготовку.
Маємо надію на подальшу плідну співпрацю та реалізацію спільних професійних проектів. Бажаємо Вашій професійній команді подальших успіхів у створенні компетентного, професійного сучасного кадрового складу органів публічної влади.
З повагою,
Директор Миколаївського обласного центру ПКК
Д.М. Дибченко»

Фотогалерея