Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


04 грудня 2018 року Одеській міській раді проведено тематичну зустріч за участю працівників ОРІДУ НАДУ при Президентові України.


П’ятий рік поспіль інститут державного управління бере участь у проведенні заходів в рамках відзначення в місті Одесі Дня місцевого самоврядування.
4 грудня поточного року проведено чергову тематичну зустріч «Успішна кар’єра публічного службовця: зарубіжний досвід для України» за участю представників Інституту, новопризначених і молодих посадовців та керівників структурних підрозділів Одеської міської ради, а також директорів комунальних підприємств, установ м. Одеси.
На початку заходу з вітальними словами виступили секретар Одеської міської ради Потапський Олексій Юрійович та директор інституту Іжа Микола Михайлович, які підкреслили важливість професійної підготовки посадовців органів публічної влади, що є основною запорукою реалізації державних реформ на сучасному етапі.
Модератором тематичної зустрічі була начальник відділу підвищення кваліфікації кадрів Липовська Світлана Олексіївна.
З основною доповіддю в рамках зустрічі виступила завідувач кафедри української та іноземних мов, кандидат наук з державного управління, доцент Колісніченко Наталя Миколаївна.
Про освітні послуги, що надаються в інституті за різними програмами, розповіли декан факультету публічного управління та адміністрування, кандидат політичних наук, доцент Куспляк Ігор Сергійович та начальник відділу профорієнтації та конкурсного відбору Гулєвич Альона Юріївна.
На завершення заходу Потапський О.Ю. подякував керівництву і працівникам інституту за високий рівень організації тематичної зустрічі.
Іжа М.М. в свою чергу привітав усіх присутніх з прийдешнім святом Днем місцевого самоврядування, подякував керівництву за багаторічну плідну співпрацю і виказав сподівання на подальшу спільну діяльність з питань навчання та підвищення рівня професійної компетентності посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів Одеської міської ради.



Фотогалерея