Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




Вже вкотре наш інститут збирає друзів для того, щоб відчинити двері для енергійних, амбіційних, творчих особистостей і цей рік не став виключенням. 25 березня 2017 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбувся День відкритих дверей.
У заході взяли участь майже 100 школярів, які навчаються в 10-11 класах загальноосвітніх шкіл міста Одеси, Одеської та Херсонської областей, більше 100 керівників та службовців органів публічної влади Півдня України.
На заході були присутні директор та керівництво інституту, завідувачі кафедр та структурних підрозділів інституту.
Зустріч відбулась у конференційному форматі. Гості слухали виступи, що висвітлюють діяльність інституту, ознайомились з умовами прийому та задавали питання керівництву.
Офіційна частина розпочалася з виступу директора інституту, доктора політичних наук, професора, Заслуженого працівника освіти України Миколи Михайловича Іжі, який проінформував про діяльність і здобутки інституту, запросив вступати до інституту для здобуття якісної управлінської освіти, побажав усім присутнім успіхів та наснаги під час підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.
В.о. декана факультету державного управління Ігор Сергійович Куспляк розповів про Освітні програми (спеціалізації) факультету державного управління, адже саме на цьому факультеті навчаються керівники та службовці органів влади Вінницької, Миколаївської Херсонської та Одеської областей, а також інших регіонів України.
Про слухацьке дозвілля та про можливості, що відкриваються на факультеті державного управління розповіла голова слухацького самоврядування, слухачка 1 курсу денної форми навчання факультету «Публічне управління та адміністрування» – Руслана Мельник. А про студентські проекти, допомогу школі-інтернату, екологічні акції, цікаві зустрічі з відомими письменниками, режисерами і художниками, різноманітний відпочинок та про те «як буди справжнім студентом?» розповів голова студентського самоврядування Андрій Різов.
Інформацію про майбутнє вчорашніх школярів на бакалаврській підготовці, про факультет менеджменту та безкоштовні освітні програми представила декан факультету менеджменту Юлія Віталіївна Євстюніна.
Під час Дня відритих дверей випускники загальноосвітніх шкіл мали можливість пройти пробне тестування ЗНО та ознайомитись з безкоштовними освітніми програмами, такими як: школа майбутнього менеджера, тренінговий центр «Управління проектами», мовний клуб та студія публічної майстерності, вступники до магістратури на спеціальність «Публічне управління та адміністрування» спробували пройти пробний екзамен ? комп'ютерне тестування з державно-управлінських, соціально-економічних, політико-правових, історико-культурних питань. Представники кафедр інституту презентували свої спеціалізації.
Всі бажаючі були ознайомлені з матеріально-технічною базою інституту, зокрема зі спеціалізованими аудиторіями, оснащеними мультимедійною технікою для інтерактивного навчання. Гості інституту дізнались про традиції нашого інституту, відвідали читальний зал та бібліотеку, де зібрана наукова та пізнавальна література.
Також в цей день для майбутніх абітурієнтів слухачами та студентами інституту була проведена цікава екскурсія інститутом.
В приміщенні приймальної комісії бажаючі отримали консультації щодо вступу до інституту та поспілкувалися з членами приймальної комісії.
Також присутні мали можливість поспілкуватися із завідувачами кафедр та провідними викладачами інституту. Гостям були надані відповіді на запитання.
Фотогалерея додається.