Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Надолішній Петро Іванович завершив курс лекцій з дисципліни «Теорія та історія державного управління»

03 вересня 2015 року відбулась остання лекція настановчої сесії з дисципліни «Теорія та історія державного управління» для слухачів першого курсу заочної форми навчання спеціальності «Державне управління». Цією лекцією завершив активну викладацьку діяльність Надолішній Петро Іванович – доктор наук з державного управління, професор кафедри державного управління і місцевого самоврядування, Заслужений працівник освіти України.
Після завершення лекції директор інституту М.М. Іжа тепло подякував Петру Івановичу за багаторічну, сумлінну працю, високий професіоналізм, людяність та відданість справі. У вітальному слові Микола Михайлович відмітив, що Петро Іванович – відомий науковець, творчий та натхнений педагог. Його багаточисельні наукові праці з теорії та історії державного управління є взірцем високої професійності, слугують надійним методологічним дороговказом для тисяч слухачів та студентів, науковців та працівників публічних органів влади.
Директор висловив сподівання, що багатий життєвий та викладацький досвід, невичерпний інтелектуальний та науковий потенціал Петра Івановича надалі будуть служити інституту і українській науці.
М.М. Іжа побажав шановному П.І. Надолішньому міцного здоров'я, бадьорості, творчих успіхів і благополуччя та вручив букет квітів.
Також з словами вдячності та поваги до Петра Івановича звернулись перший заступник директора Попов М.П. та завідувач кафедрою європейської інтеграції Кривцова В.М.
Фотогалерея додається.