Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


2 вересня 2015 року проведено зустріч слухачів 1 курсу заочної форми навчання факультету державного управління з адміністрацією інституту.


У зустрічі прийняли участь директор інституту Іжа М.М., перший заступник директора Попов М.П., заступник директора з наукової роботи Попов С.А., начальник Управління підвищення кваліфікації кадрів Липовська С.О., начальник навчального відділу Фурман С.К., начальник бібліотечного відділу Макарова В.О., заступник декана факультету державного управління Куспляк І.С.
Іжа Микола Михайлович у своєму виступі наголосив, що сучасний управлінець повинен мати навички та вміння розробляти, аналізувати і реалізовувати державну та регіональну політику, ефективно здійснювати управлінські функції. І саме ОРІДУ НАДУ, як навчальний заклад, формує такі компетенції.
Також, директор привітав першокурсників з успішним вступом до інституту та початком навчального року, побажав слухачам наполегливості в досягненні поставлених цілей, міцного здоров'я, сил і енергії, благополуччя та успіхів.
З привітаннями до слухачів звернулися заступники директора інституту, начальники структурних підрозділів, заступник декана факультету та ознайомили з різними напрямками роботи інституту, з особливостями навчальної програми підготовки магістрів державного управління, умовами та порядком користування бібліотечним фондом інституту тощо.
Після загальних зборів слухачі заочної форми навчання продовжили навчання на настановчій сесії, яка буде тривати до 5 вересня 2015 року.
Фотогалерея додається.