Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   02 березня відбулося перше у 2015 році засідання приймальної комісії Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.
У ході засідання приймальної комісії були розглянуті питання з організації набору до інституту в 2015 році: про обсяги прийому вступників на спеціальності галузі знань "Державне управління", графік прийому документів, проведення оглядових лекцій, консультацій та вступних екзаменів, розподіл обов'язків членів приймальної комісії, особливості прийому слухачів за спеціальністю "Публічне адміністрування" (з навчанням у Національній академії) тощо.
Голова приймальної комісії, директор інституту Микола Михайлович Іжа надав відповідні доручення. До роботи у новому складі приймальної комісії залучені члени директорату інституту, науково-педагогічні та наукові працівники інституту, співробітники відділів та управлінь, а також представники студентського та слухацького самоврядування. Щорічно до складу приймальної комісії залучаються керівники органів публічної влади.
У поточному році до складу приймальної комісії інституту включені: Бурлаченко Т.В. - начальник управління кадрового забезпечення Одеської обласної державної адміністрації, Броварська М.В. – директор департаменту документально-організаційного забезпечення Одеської міської ради.

Фотогалерея додається.