Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   3 грудня 2015 року, у Міжнародний день інвалідів, Одеську спеціалізовану школу №75 відвідали представники Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, дипломатичні особи, акредитовані в Одесі, а також громадські діячі та меценати.
    Традиційно, директор школи Григор’єва Лариса Вікторівна презентувала гостям основні напрацювання та творчі досягнення школярів за перше півріччя навчального року. В межах заходу відбулося відкриття щорічної виставки робіт, авторами яких є «сонячні діти». Виставка виробів відбувається двічі на рік: 1 червня, у День захисту дітей, і 3 грудня, у Міжнародний день інвалідів, та є частиною проекту «Дім ремесел».
    Даний проект успішно реалізують в місті впродовж шести років. Роботи, представлені на виставці, виконані на професійному обладнанні, а також хлопців з вадами фізичного розвитку. Проект задуманий для того, щоб зробити життя дітей цікавим, яскравим і насиченим, а також для того, щоб після закінчення школи дати їм можливість стати повноцінними членами суспільства.
    Також усі бажаючи мали змогу переглянути виставку творчих робіт учнів та спектакль «Дитячого експериментального театру»; отримати незабутній сувеніри, виготовлені власноруч вихованцями школи.
   Хочеться зазначити, що співпраця колективів інституту та спеціалізованої школи № 75 розпочалася ще у 2011 році. З того часу представники інституту беруть активну участь у житті школи, адже ряд соціальних проектів, що реалізуються на її базі, впроваджені завдяки розрахункам та обґрунтуванням виконаними нашими слухачами.
Фотогалерея додається.