Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


19 жовтня 2021 року директор інституту Микола Іжа взяв участь в апаратній нараді Одеської облдержадміністрації під головуванням Сергія Гриневецького.

Відповідно до порядку денного було розглянуто наступні питання:

1. Про реалізацію пілотного інвестиційного проекту, який впроваджується з урахуванням рекомендацій щодо порядку розгляду та супроводу інвестиційних проектів (пропозицій), затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 05.07.2021 № 698/од-2021(про заяву України (м. Одеса) на участь у конкурсі щодо проведення міжнародної виставки ЕКСПО-2030 в м. Одеса). Доповідав: директор Департаменту інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності, міжнародного співробітництва і туризму облдержадміністрації Роман Григоришин.

2. Про стан використання коштів комунальними установами, закладами, підприємствами, координацію яких покладено на структурні підрозділи обласної державної адміністрації. Доповідав: директор Департаменту економічної політики та стратегічного планування облдержадміністрації Дмитро Радулов. Наприкінці наради Сергій Гриневецький доручив заступникам голови, директорам департаментів ОДА забезпечити інформаційну підтримку заяви України (м.Одеса) щодо проведення ЕКСПО-2030 та скоординувати діяльність з відповідними міністерствами. Участь у наступній апаратна нараді Одеської ОДА можлива за наявності у присутніх COVID-сертифікатів.