Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


8 жовтня 2021 року в Одеському регіональному інституті державного управління НАДУ при Президентові України відбувалась науково-практична конференція за міжнародною участю «Публічне управління: традиції, інновації, глобальні тренди», що присвячена 30-річчю незалежності України та 26-річчю утворення інституту.

Науковий захід відкрив директор інституту Микола Іжа, який наголосив на важливості широкого публічного обговорення та напрацювання наукових пропозицій щодо шляхів вирішення проблем та викликів, пов’язаних із забезпеченням економічної, соціальної, політичної та духовно-культурної модернізації України.

Із вітальним словом до учасників конференції звернулися Ністор Грозаву, проректор Академії публічного управління Республіки Молдова та Людмила Ліпкова, професор факультету міжнародних відносин Університету економіки в Братиславі (Словаччина).

Більше 200 учасниць і учасників з закладів вищої освіти України та іноземні науковці з Молдови, Румунії, Польщі, Словаччини подали матеріали до збірника тез конференції. Активну участь у роботі конференції прийняли представники органів публічної влади та бізнес-структур.

На панельній дискусії були представлені доповіді:

– Реінжиніринг як невід’ємна складова цифрової трансформації в діяльності органів публічної влади Приходченко Л.Л., завідувачка кафедри публічного управління та регіоналістики ОРІДУ НАДУ при Президентові України.
– Інституційна довіра як ресурс суспільних реформ в контексті сталого розвитку Пахомова Т.І., завідувачка кафедри регіональної політики та публічного адміністрування ОРІДУ НАДУ при Президентові України, Князєва О.В., доцент кафедри регіональної політики та публічного адміністрування ОРІДУ НАДУ при Президентові України.
– Взаємодія влади і громадськості – фундамент державотворення Крупник А.С., доцент кафедри публічного управління та регіоналістики ОРІДУ НАДУ при Президентові України.
– Цифрові антикорупційні реформи Данило Молчанов, заступник керівника проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управління та послугах/TAPAS»

Після завершення пленарного засідання конференція продовжила роботу на п’яти дискусійних майданчиках.

Фотогалерея