Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


21 вересня 2021 року перший заступник директора інституту Микола Попов взяв участь у роботі семінару на тему «Актуальність вакцинації в умовах пандемії».

В одеській мерії представники керівництва Департаментів охорони здоров'я, освіти та науки Одеської міськради провели зустріч з керівниками закладів вищої та професійно-технічної освіти Одеси.

Основною темою зустрічі стала вакцинація від COVID-19. Керівник міського Департаменту охорони здоров'я Левон Нікогосян розповів про епідситуацію в Одесі і підкреслив, що вакцинація є найбільш ефективним способом боротьби з епідемією.

Також була представлена інформація про вакцини від COVID-19, які є в наявності, і способи організації швидкого і комфортного процесу щеплення, зокрема про вакцинації мобільними бригадами організованих колективів.

Крім того, під час зустрічі обговорювалися питання надання первинної медичної допомоги студентам Одеси і підписання декларацій з сімейними лікарями міських медзакладів.

Вакцинація від COVID-19 в Одесі проводиться щодня у всіх Центрах первинної медико-санітарної допомоги, на вихідних - у центрах масової вакцинації. Наразі для щеплень доступні вакцини Comirnaty/Pfizer, AstraZeneca і CoronaVac, схвалені Всесвітньою організацією охорони здоров'я.

Фотогалерея