Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Директор інституту Микола Іжа провів спеціальну нараду з керівниками структурних підрозділів (за участі завідувачів кафедр)

20 вересня 2021 року директор інституту Микола Іжа провів спеціальну нараду з керівниками структурних підрозділів. Головне питання було зосереджено на необхідності вакцинації 80% персоналу навчального закладу для продовження роботи в очному режимі.

На початку наради було представлено нового начальника відділу підвищення кваліфікації кадрів Наталю Костенюк.

Директор інституту поінформував присутніх про виконання Постанови КМУ від 9 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та листа Одеської ОДА від 13.09.2021 № 2/01-35/8089/2-21 «Питання вакцинації НПП».

Була представлена поточна інформація щодо вакцинації працівників інституту в розрізі структурних підрозділів. Керівникам структурних підрозділів було надано протокольне доручення щодо проведення роз’яснювальної роботи серед працівників про необхідності проведення термінової вакцинації для подальшої продуктивної роботи навчального закладу в очному режимі. На e-mail працівників інституту було надіслано перелік стаціонарних пунктів вакцинації від COVID-19 в Одесі.

Також були розглянуті інші питання поточної діяльності інституту.

З розглянутих питань було надано відповідні доручення.