Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


В період з 31 травня по 01 червня 2021 року підвищили кваліфікацію 32 державні службовці Одеської області за темою «Психологічні особливості ділового спілкування. Профілактика професійного вигорання публічних службовців» (категорії «Б» та «В»).

На виконання індивідуальних договорів для 32 державних службовців Одещини в період з 31 травня по 01 червня проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою «Психологічні особливості ділового спілкування. Профілактика професійного вигорання публічних службовців».
В рамках семінару проведено заняття за наступною тематикою:

- «Профілактика професійного вигорання на державній службі»;
- «Комунікативні аспекти НЛП і профайлінгу як основні принципи взаємодії посадовців органів публічної влади»;
- «Виявлення психологічних маніпуляцій та створення мотиваційного психологічного клімату в колективі органу публічної влади»;
- «Психологічні технології стресостійкості щодо розвитку особистості посадовця».

Викладачами семінару були:

- Людмила Комашко – тренер системи кризового навчання в ГО «Відкрите коло» експерт з питань психології;
- Анастасія Ковалевська – доцент кафедри української та іноземних мов Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України, кандидат філологічних наук;
- Володимир Кіров – сертифікований тренер-психолог, магістр державного управління, засновник Центру лідерства «Вершина».

В рамках семінару зі слухачами зустрівся перший заступник директора Одеського регіонального інституту державного управління Микола Попов, який розповів про діяльність закладу вищої освіти та особливості вступної кампанії 2021 року.
Організатором і модератором навчання була Наталія Привалова, завідувач сектору відділу підвищення кваліфікації, кандидат наук з державного управління, доцент.
Під час занять було розглянуто низку актуальних питань практичного спрямування щодо комунікації у різних сферах діяльності державних службовців.
Навчання проводилося за дистанційною формою навчання з використанням сервісу Googl Meet.
За результатами підвищення кваліфікації слухачі заповнили електронні анкети, в яких високо оцінили професійний рівень організації навчання, подякували керівництву інституту та викладачам за цікаву і корисну інформацію, підкреслили високу практичну спрямованість підвищення кваліфікації та отримали сертифікати.

Фотогалерея