Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


21 грудня завідувачка кафедри Л.Л. Приходченко, як експерт НДР на тему «Інноваційні інструменти забезпечення інвестиційного та інфраструктурного розвитку об'єднаних територіальних громад» взяла участь у підсумковій конференції за результатами виконання науково-дослідних робіт комплексного наукового проєкту “Державне управління та місцеве самоврядування” Національної академії за 2020 рік (під час відкритого засідання Постійної комісії Вченої ради Національної академії з питань науково-експертної роботи в очно-дистанційному форматі).

Організатором заходу виступив Інститут експертно-аналітичних та наукових досліджень Національної академії.

Присутні члени постійної комісії Вченої ради Національної академії з питань науково-експертної роботи, наукові керівники, відповідальні виконавці, експерти відповідальні за рецензування заключних звітів та інші виконавці науково-дослідних робіт Національної академії заслухали та обговорили заключні звіти про виконання НДР у 2020 році.

Ольга Петроє, директор Інституту експертно-аналітичних та наукових досліджень Національної академії, у своєму виступі охарактеризувала результати науково-дослідної роботи та розповіла про подальші перспективи розвитку науки державного управління.