Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


09 листопада 2020 року директор інституту М.М. Іжа провів чергову апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів.

На початку апаратної наради М.М. Іжа тепло поздоровив з ювілеєм з дня народження та вручив букет квітів Н.В. Приваловій, завідувачці сектором організації семінарів за державним замовленням відділу підвищення кваліфікації кадрів; голова профспілки інституту В.А. Яценко вручив ювілярці грошове заохочення.

Особливу увагу директор приділив виконанню Указу Президента України № 487/2020 від 05 листопада 2020 року стосовно передачі Національної академії державного управління при Президентові України (разом з Дніпропетровським, Львівським, Одеським, Харківським регіональними інститутами державного управління) до сфери управління Міністерства освіти і науки України.

На апаратній нараді було розглянуто питання стосовно підготовки до проведення Державної атестації випускників спеціальності «Публічне управління та адміністрування» в умовах поширення коронавірусної інфекції; створення умов для роботи виборчої дільниці, що розміщена у навчальному корпусі інституту, для проведення другого туру виборів Одеського міського голови 15 листопада 2020 року; а також стан виконавської та фінансової дисципліни, окремі господарські та інші питання.

З розглянутих питань надані відповідні доручення.