Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


У 2019 році започатковано новий напрямок роботи з підвищення кваліфікації посадових осіб органів публічної влади Одеської області з питань управління фінансами

На замовлення Нацдержслужби України у поточному році вперше проведено цикл семінарів з підвищення кваліфікації посадовців органів публічної влади Одещини з питань управління фінансами.

Всього за цим напрямком підвищили кваліфікацію 120 державних службовців, а це представники Головного управління Державної казначейської служби України в Одеській області та державні службовців Одеської обласної та районних державних адміністрацій.

Під час занять було розглянуто низку актуальних питань, а саме:

  • Механізми взаємовідносин органів публічної влади в умовах децентралізації в частині управління фінансами;
  • Зарубіжний досвід для України щодо організації управління публічними фінансами;
  • Реалізація бюджетної політики держави на місцевому рівні. Особливості складання, затвердження та виконання місцевих бюджетів з урахуванням системних змін у нормативно-правовій базі;
  • Управління фінансами за програмно-цільовим методом бюджетного планування.

Викладачами семінарів були викладачі кафедри економічної та фінансової політики ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидати наук з державного управління, доценти Голинська О.В. та Осадчук С.В.

З метою практичного спрямування навчання до навчального процесу були залучені працівники Головного управління Державної казначейської служби України в Одеській області Голуда О.В. – начальник відділу фінансової роботи, головний бухгалтер та Крижановська Н.О. – начальник управління видатків мережі та зведених показників. Також у роботі семінарів взяли участь працівники Департаменту фінансів Одеської обласної державної адміністрації: заступник директора Департаменту, начальник управління доходів Грищенко О.Г. та заступник директора Департаменту фінансів, начальник управління фінансового забезпечення – головний бухгалтер Худик С.М.

В рамках семінарів слухачі задавали численні питання та отримали вичерпні відповіді.

По завершенні семінарів слухачі отримали сертифікати.

Висловлюємо вдячність за плідну співпрацю з питань підвищення рівня професійної компетентності Начальнику Головного управління Державної казначейської служби України в Одеській області Слауті В.П. та директору Департаменту фінансів Одеської обласної державної адміністрації Зінченко М.А.

З урахуванням актуальності і важливості сподіваємось, що у наступному році підвищення кваліфікації з управління фінансами буде подовжено.

Фотогалерея