Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


З 25 по 27 вересня 2019 року

У період з 25 по 27 вересня 2019 року у відділі підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України проведено спеціальна короткострокова програма: «Нормативне врегулювання питань, що стосуються організації та провадження діяльності з питань захисту прав дітей» з підвищення кваліфікації 17 державних службовців служб у справах дітей обласної та районних державних адміністрацій Одеської області.
Семінар організовано спільно зі службою у справах дітей Одеської обласної державної адміністрації. Працівники служби, на чолі з керівником Самборським В.П. взяли участь у начальному процесі. Для роз’яснення нагальних практичних питань були запрошені також практики: заступник начальника управління начальник відділу організації та контролю за виконанням рішень Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Одеській області Погребнюк О.І.; заступник начальника Одеського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Одеській області Слабчук Т.А., начальник відділу ювенальної превенції Головного управління Національної поліції в Одеській області Капуляк В.П.
Велику зацікавленість у слухачів викликало практичне заняття «Надання невідкладної допомоги постраждалій особі», яке провів Жаріков Є.С. голова Товариства Червоного Хреста України.
Цікаво, яскраво та змістовно проведено тренінг : «Профілактика емоційного вигорання» психологом, керівником мобільної бригади соціально-психологічної допомоги Корольовою А. В.



Фотогалерея