Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


З 12 по 14 червня 2019 року


У відділі підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України у період з 12 по 14 червня відбувся тематичний короткотерміновий семінар «Психологічні основи ефективного управління» для 19 слухачів.
Враховуючи нагальну на сьогодні потребу у профілактиці професійного вигорання службовців, програма семінару була сформована з наступних тем: «Профілактика стресу. Стресостійкість керівників у професійної діяльності»; «Профілактика емоційного вигорання»; «Мовна політика та патріотичне виховання через призму історії. Одеса: заснування та розвиток міста»; «Конструктивне вирішення конфліктів в колективі»; «Нейролінгвістичне програмування. Практика використання методів комунікативного впливу в процесах управління»; «Маніпуляція - як метод управління. Як протидіяти маніпуляції»; «Тайм-менеджмент».
До участі у семінарі були залучені фахівці інституту та представники органів влади: Кіров Володимир Ігорович – сертифікований тренер-психолог, магістр державного управління, засновник Центру лідерства «Вершина»; Комашко Людмила Георгіївна - кризовий психолог, тренер; Корольова Анна Володимирівна - психолог, керівник мобільної бригади соціально-психологічної допомоги; Ковалевська Анастасія Володимирівна – доцент кафедри проектного менеджменту ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидат філологічних наук; Панченко Ганна Олександрівна - доцент кафедри публічного управління та регіоналістики ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидат наук з державного управління; Єргєєва Катерина Ігорівна - провідний науковець Одеського літературного музею.
Слухачами було зазначено, що навчальний процес безумовно є актуальним, пізнавальним у сприйнятті для кожного, за підсумками тестування учасники семінару отримали сертифікати.

Фотогалерея