Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


з 22 по 24 травня


У відділі підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України у період з 22 по 24 травня відбувся тематичний короткотерміновий семінар «Конфлікти, стреси, маніпулювання в управлінській і політичній діяльності» для 17 слухачів.
В рамках семінару проведено тренінги, тематичні зустрічі за темами: Комунікативні методи та заходи, Сучасна українська ментальність та її врахування в роботі посадової особи місцевого самоврядування, Мовна політика та патріотичне виховання через призму історії. Одеса: заснування та розвиток міста, Профілактика стресу. Стресостійкість керівників у професійної діяльності. Конструктивне вирішення конфліктів в колективі, Нейролінгвістичне програмування. Практика використання методів комунікативного впливу в процесах управління, Маніпуляція - як метод управління. Як протидіяти маніпуляції. Маніпулятивний вплив ЗМІ. Як протистояти маніпуляціям в часи цифрових технологій та пост-правди.
Велику зацікавленість у слухачів викликав круглий стіл «Оптимізація функцій і повноважень органів публічної влади в контексті реформування державного управління» який провели Гриневецький Сергій Рафаїлович - український політик, народний депутат України 3-го, 6-го і 7-го скликання та директор Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України, професор кафедри регіональної політики та публічного адміністрування, доктор політичних наук, професор, Заслужений працівник освіти України - Іжа Микола Михайлович.
До участі у семінарі були залучені фахівці інституту та представники органів влади: Кіров Володимир Ігорович – сертифікований тренер-психолог, магістр державного управління, засновник Центру лідерства «Вершина»; Вишневська Віолета Михайлівна - доцент кафедри управління проектами Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України, кандидат технічних наук, доцент; Комашко Людмила Георгіївна - кризовий психолог, тренер; Корольова Анна Володимирівна - психолог, керівник мобільної бригади соціально-психологічної допомоги; Ковалевська Анастасія Володимирівна – доцент кафедри проектного менеджменту ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидат філологічних наук; Оганісян Михайло Сергійович - доцент кафедри публічного управління та регіоналістики ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидат філософських наук, доцент; Стеблина Наталія Олександрівна - доцент кафедри журналістики, реклами та медіакомунікацій Одеського національного університету імені І.І. Мечникова, кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент, аналітик інституту демократії Пилипа Орлика.
Слухачами було зазначено, що навчальний процес безумовно є актуальним, пізнавальним у сприйнятті для кожного, за підсумками тестування учасники семінару отримали сертифікати.

Фотогалерея