Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


14 травня для 26 державних службовців Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області проведено семінар за темою «Психологічні основи ефективного управління в органах публічної влади».


На виконання договору укладеного між Головним управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області та ОРІДУ НАДУ при Президентові України 14 травня проведено семінар за темою «Психологічні основи ефективного управління в органах публічної влади».
Відкриття семінару відбулося за участю в.о. начальника Головного управління Калнауса О.Р. та представників інституту.
В рамках семінару за участю викладачів інституту проведено заняття за актуальною тематикою, а саме:
- Психологічні основи публічного управління;
- Підготовка, прийняття та організація виконання управлінських рішень: психологічний аспект;
- Психологічні основи публічного управління: досвід Європейських країн;
- Психологічні основи НЛП і профайлінгу у практиці публічного управління.
В рамках семінару перед слухачами виступив перший заступник директора інституту Попов М.П., які поінформував присутніх про діяльність інституту та умови вступу до інституту на різні факультети.
Керівництво служби та слухачі семінару подякували викладацькому складу та організаторам семінару за високий професійний рівень підготовки та проведення занять.
По завершенні занять учасники семінару отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.
До книги відгуків про роботу сектору організації семінарів за державним замовленням відділу підвищення кваліфікації кадрів (завідувач Привалова Н.В.) внесено наступний запис:
«Колектив головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області висловлює вдячність викладацькому складу ОРІДУ НАДУ при Президентові України за організований та проведений на найвищому професійному рівні семінар. Зустріч з викладачами дала можливість державним службовцям Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області удосконалити власні навички та отримати нові знання з питань психології та управління в органах публічної влади.
Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю
З повагою,
В.о. Головного управління
О.Р. Калнаус»

Фотогалерея