Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


24 і 25 квітня у Херсоні та Вінниці проведено семінари за темою «Ефективні управлінські технології в органах публічної влади»


На виконання плану-графіка підвищення кваліфікації державних службовців 1-5 груп оплати праці та посадових осіб місцевого самоврядування ІV категорії посад органів публічної влади Вінницької, Миколаївської, Одеської та Херсонської областей на 2019 рік проведено одноденні семінари за темою «Ефективні управлінські технології в органах публічної влади» у Херсонській області 24 квітня та у Вінницькій області 25 квітня.
Відкриття семінарів відбулося за участю керівників органів влади областей. Так, під час відкриття семінару у Херсоні виступив керівник апарату Херсонської обласної державної адміністрації Клюцевський Володимир Іванович та директор Херсонського обласного центру підвищення кваліфікації Білорусов Сергій Георгійович. На початку семінару у Вінниці виступили керівник апарату Вінницької обласної державної адміністрації Бойко Валерій Олексійович та директор Вінницького обласного центру підвищення кваліфікації кадрів Пашиніна Тетяна Семенівна.
В рамках одноденних семінарів за участю найкращих викладачів інституту проведено заняття за актуальною тематикою, а саме:
- Механізми забезпечення ефективності діяльності органів публічної влади
- Практичні аспекти реалізації механізмів забезпечення ефективності діяльності органів публічної влади
- Підготовка, прийняття та організація виконання рішень – основа ефективного управління органу публічної влади
- Євроатлантичний та євроатлантичний курс в державній політиці України.
Також під час роботи семінару слухачам було надано вичерпну інформацію про діяльність інституту та умови вступу до інституту на різні факультети. Роз’яснення проводили працівники вишу.
Керівництво органів влади та слухачі семінару подякували викладацькому складу та організаторам семінару за високий професійний рівень підготовки та проведення занять.
По завершенні занять 50 учасників семінарів отримали відповідні сертифікати про підвищення кваліфікації.

Фотогалерея