Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Представники інституту долучилися до проекту «Чудеса Святого Миколая», організованого Одеською обласною Радою Миру


19 грудня 2018 року, в День Святого Миколая, представники інституту, що є колективним членом громадської організації «Одеська Обласна Рада Миру», відвідали п'ятий ювілейний проект «Чудеса Святого Миколая». Захід пройшов у Одеському Національному академічному театрі опери та балету.
Відкрила захід голова ГО «Одеська обласна Рада Миру» Таміла Афанасьєва, яка розповіла, що даний проект допомогли здійснити Одеська обласна державна адміністрація, Благодійний фонд Максима Степанова, БФ «Благовіст добра», Одеська єпархія, Одеський театр опери та балету, а також Одеський міський центр хореографічного мистецтва. Вихованці центру хореографічного мистецтва, під керівництвом Юхима Когана, показали дітям балетний спектакль «Бембі».
У попередні роки саме в День Св. Миколая тисяча дітей бувала на виставі в залі концертно-виставкового комплексу морського вокзалу, і кожна дитина отримувала подарунок. А в цьому році масштаби акції виросли удвічі, тому й майданчик було обрано більший, оскільки в Одеському національному театрі опери та балету побували майже дві тисячі дітей, і ніхто не пішов без подарунка!
Діти викладачів та слухачів ОРІДУ НАДУ при Президентові України на заході були в піднесеному настрої, бо це свято має магічне дійство, приносить в душі людей любов і добро, злагоду і мир, спокій і впевненість, що добро і любов перемагає. Після завершення заходу дітям було роздано подарунки, які підготувала обласна Рада Миру від Святого Миколая. Учасники висловлюють подяку Афанасьєвій Тамілі за запрошення та проведення на високому рівні даного заходу.


Фотогалерея