Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


20 грудня відбувся День відкритих дверей в інституті


20 грудня 2018 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбувся День відкритих дверей.
У заході взяли участь школяри, які навчаються в 9-11 класах загальноосвітніх шкіл міста Одеси.
Завідувачі кафедр презентували основні напрями діяльності та розповіли про матеріально-технічну базу.
Гості заходу дізнались про можливості, які отримує студент під час навчання в інституті та дізнались про спеціальності «Публічне управління та адміністрування» і «Менеджмент».
Учні отримали інформацію про участь у міжнародних проектах, студентське дозвілля, допомогу школі-інтернату, екологічні акції, цікаві зустрічі з відомими письменниками, режисерами і художниками, різноманітний відпочинок та про те «як бути справжнім студентом?».
Під час Дня відритих дверей випускники загальноосвітніх шкіл мали можливість ознайомитись з безкоштовними освітніми програмами, такими як: «Школа майбутнього менеджера», інтерактивний проект «Крок до успіху», тренінговий центр «Управління проектами», мовний клуб та студія публічної майстерності.
Всі бажаючі були ознайомлені з матеріально-технічною базою інституту, зокрема зі спеціалізованими аудиторіями, оснащеними мультимедійною технікою для інтерактивного навчання. Для майбутніх абітурієнтів слухачами та студентами інституту була проведена цікава екскурсія інститутом.
Випускники шкіл отримали консультацію щодо вступу до інституту та поспілкувалися з членами приймальної комісії.
Присутні мали можливість поспілкуватися із завідувачами кафедр та провідними викладачами інституту. Гостям були надані відповіді на запитання.


Фотогалерея