Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Візит до інституту делегації Генерального консульства КНР в Одесі


14 листопада 2018 року ОРІДУ НАДУ при Президентові України з робочим візитом відвідали Генеральний консул КНР в Одесі Сун Ліцюнь, заступник Генерального консула Чень Юйжун та віце-консул Ван Чі.
Дипломати зустрілися з директором інституту Миколою Іжею та співробітниками відділу комунікацій. Керівник закладу привітав Генерального консула з призначенням на посаду, надав інформацію про систему підготовки управлінських кадрів в Україні та основні напрямки діяльності інституту. Також, Микола Іжа відзначив розвиток міжнародної співпраці закладу та висловив подяку за підтримку з боку Генерального консульства у налагодженні професійних контактів з вищими навчальними закладами Китаю, зокрема – з Пекінським адміністративним інститутом.
Зі свого боку Генеральний консул подякував за запрошення до інституту та висловив готовність надалі сприяти зміцненню двосторонніх зв’язків протягом його дипломатичної каденції в Одесі. Сун Ліцюнь підкреслив, що ОРІДУ НАДУ при Президентові України – це перший заклад вищої освіти, який він відвідав з робочим візитом.
У ході зустрічі сторони обговорили питання розвитку співробітництва, зокрема організації освітньо-культурних заходів на базі інституту та подальшої підтримки з боку Генерального консульства партнерських стосунків з китайськими установами.
Перший заступник директора Микола Попов ознайомив представників Генерального консульства з матеріально-технічною базою інституту та навчальним процесом. Обидві сторони обмінялися подарунками, що символізують китайську та українську культуру.

Фотогалерея