Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Навчання у вищому закладі освіти для сучасної молодої людини один з найважливіших періодів її життя, особистісного зростання та становлення, тому керівництво інституту приділяє велику увагу адаптації молоді до нових умов навчання.
   4 вересня 2018 року, за підтримки деканатів факультетів та відділу комунікацій, відбулося знайомство студентів перших курсів факультету менеджменту та бізнес технологій і факультету публічного управління та адміністрування. Під час заходу було проведено низку тренінгів, які допомогли учасникам у неформальній атмосфері не лише познайомитись зі своїми однокурсниками, але й створити команду та налагодити комунікації. Саме заходи з адаптації є необхідною умовою задля успішного пристосування студентів до змінених соціальних умов, оскільки вони потребують внутрішньої самоорганізації, уміння розподілити час і сили в навчальному режимі, стимулюють роботу по виявленню й усвідомленню життєвих цінностей, уточненню перспективних планів.
   Необхідно відзначити, що всі присутні активно долучились до виконання завдань та з певним азартом проходили етапи тренінгів.

Фотогалерея додається.