Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   06 червня  2018 року відбулося практичне заняття з дисципліни  Регламенти, процедури і рішення в органах місцевого самоврядування слухачам денної форми навчання спеціалізації «Місцеве самоврядування»  в Шабівській об'єднаній територіальній громаді (далі –ОТГ), яке провів доцент кафедри регіональної політики та публічного адміністрування Чорнолуцький В.П. Під час заняття керуючий справами виконавчого комітету  Черватюк Володимир Володимирович ознайомив слухачів з напрямками роботи апарату ОТГ, а саме: здійснення державної реєстрації актів цивільного стану, вчинення нотаріальних дій, забезпечення належного стану автомобільних шляхів, утримання дошкільних навчальних закладів та загальноосвітніх шкіл. В стратегічних цілях розвитку ОТГ – створення умов для розвитку туристичної галузі, залучення нових прибуткових агробізнесів та відкриття центру надання адміністративних послуг. Основна проблема  втілення стратегічного плану в життя – це недостатня забезпеченість кваліфікованими кадрами ОТГ.
   Господарями громади було показано відремонтований корпус з сучасним обладнанням сільської ради, де розташувались фінансовий відділ та служба у справах дітей, а також знаходиться зала засідань. Канікулами та спортивними іграми зустрічала гостей Шабівська загальносвітня школа. Лише минулої осені в с. Салгани відкрився Центр дозвілля молоді з великим стадіоном, спортивним комплексом та залою урочистих подій, куди приїздить молодь з навколишніх сіл.
   Велике враження на слухачів справила медійно-інформаційна Бритівська загальосвітня школа І-ІІІ ступенів Білгород-Дністровського районну Одеської області, яка працює за новітніми технологіями, приймає участь у всеукраїнських проектах, має сучасне обладнання та неперевершену присадибну територію з фруктовим садом, рослинами з Червоної книги України та місцем для дозвілля учнів.   
   Після видвідин кращої сільської ОТГ Одещини слухачі відвідали ПТК «Шабо» та Білгород- Дністровську фортецю.

Фотогалерея додається.