Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   26 травня 2018 року стане визначною датою не лише для Республіки Грузія, яка відзначатиме 100-річний ювілей від дня заснування першої демократичної Республіки Грузія, а й для України, оскільки для нашої країни це свято знаменуватиме 100 років від дня встановлення грузинсько-українських дипломатичних відносин. Торжества з нагоди цих свят вже розпочалися не лише в столиці, а й у безлічі інших міст України.
   Так, 22 травня у приміщенні ДК «Політех» в рамках урочистостей відбувся святковий концерт ансамблю грузинської пісні і танцю «Сакартвело» під управлінням Акакія Якобішвілі. У заході взяли участь консул Республіки Грузія в Одесі Торніке Берекашвілі, представники міської влади та дипломатичних місій, мас-медій та громадськості. До урочистостей доєдналася і делегація Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України: заступник начальника відділу комунікацій Тетяна Фольгіна,
   в.о. завідувача бібліотеки Ольга Кудрявцева, керівники структурних підрозділів, співробітники, аспіранти та слухачі інституту.
   До початку офіційного заходу представники інституту мали можливість неформального спілкування з консулом Республіки Грузія, під час якої засвідчили дипломатові свою пошану та щиро подякували за запрошення на святкові заходи.

Фотогалерея додається.