Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   18 травня 2018 року в Одеському регіональному інституті державного управляння Національної академії державного управління при Президентові України відбулася зустріч з Саввою Лібкіним – українським ресторатором, співвласником компанії «Ресторани Савви Лібкіна», людиною, яка уособлює собою успіх. В зустрічі взяли участь викладачі, слухачі та студенти факультету менеджменту та бізнес-технологій ОРІДУ, а також інших закладів вищої освіти міста Одеси.
   Представив шановного гостя і виступив зі словами привітання директор інституту Іжа М.М.
   Зустріч відбулася у вигляді трьох частин.
   У першій частині усім присутнім були продемонстровані дві презентації. В одній презентації був представлений короткий професійний портрет відомого ресторатора.
   Друга презентація надала присутнім уявлення про ресторани, особливості їх діяльності та основні блюда, що притягують увагу відвідувачів не тільки з Одеси, а і з України та інших країн світу.
   Потім відомий ресторатор розповів про місію своєї компанії, історію створення власної мережі ресторанів, ключові фактори успіху ресторанного бізнесу та надав поради, щодо забезпечення успіху у бізнесі.
   Присутні виявили велику зацікавленість до зустрічі. Тому у третій частині Савелій Лібкін відповів на всі питання присутніх, які були поставлені до нього у великій кількості.

Фотогалерея додається.