Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   26 квітня 2018 року в ОРІДУ НАДУ при Президентові України пройшла XIX Всеукраїнська щорічна студентська науково-практична конференція за міжнародної участі «Сучасний менеджмент: моделі, стратегії, технології». На захід завітали і представники іноземних партнерів інституту: завідувач кафедри економіки та публічного менеджменту Академії публічного управління Республіки Молдова (м. Кишинів) Тетяна Тофан, аспіранти Діана Кіріак та Анна Варзарь, студентка академії Альона Греку. Також конференцію вже вдруге відвідала аспірант Німецького університету адміністративних наук м. Шпайєр (ФРН) Лія Хатіашвілі.
   Іноземні науковці зустрілися з директором інституту М. М. Іжею, який подякував за приїзд на конференцію та наголосив на важливості співробітництва у науковій сфері між закладами-партнерами. Сторони висловили готовність й надалі сприяти професійним контактам молодих вчених.
   Дослідники з Молдови та Німеччини представили свої доповіді, кращі з яких було відзначено дипломами, на пленарному та секційних засіданнях та взяли участь у наукових дискусіях з українськими колегами.

Фотогалерея додається.