Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   У період з 16 по 22 квітня 2018 року група представників інституту у складі декана факультету менеджменту та бізнес-технологій Ю.В. Євстюніної, завідувача кафедри української та іноземних мов Н.М. Колісніченко, а також 6 студентів і слухачів інституту пройшли навчання у польсько-українській правовій весняній школі на базі Університету міста Білясток. Протягом тижня учасники заходу вивчали конституційне, європейське, адміністративне, цивільне та трудове право на базі Факультету права університету, ознайомилися з особливостями організації освітнього процесу, навчально-методичним забезпеченням, науковими виданнями, а також діяльністю студентського самоврядування в одному з провідних університетів Польщі.
   В рамках візиту відбулася зустріч з представниками адміністрації закладу – уповноваженим ректора з міжнародної роботи доктором Ярославом Матвіюком і деканом факультету права професором Емілем Пливачевскі, які подарували інституту новинки юридичної наукової літератури.
   За підсумками навчання всі учасники весняної школи отримали відповідні сертифікати. Досвід спільної роботи під час візиту висвітлювався на державному телебаченні та радіо м. Білосток, де представники Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України надали інтерв’ю та поділилися враженнями.
   В рамках цікавої екскурсійної програми учні весняної школи ознайомилися з культурою та традиціями воєводства Підляшшя, відвідали м.Супрасль та один з найбільш значних православних монастирів Польщі – Супрасльську лавру. Спільна польсько-українська правова весняна школа заклала нові традиції співпраці між вищими навчальними закладами – партнерами.