Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Відділом підвищення кваліфікації кадрів з 12 березня по 23 квітня проведено підвищення кваліфікації 15 посадових осіб Департаменту надання адміністративних послуг Одеської міської ради за професійною програмою. Заняття проводились на базі Департаменту надання адміністративних послуг Одеської міської ради
   12 березня 2018 року відбулось відкриття семінару, у якому взяли участь начальник відділу підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України Липовська С.О. та завідувач сектору організації семінарів за договорами відділу ПКК ОРІДУ НАДУ при Президентові України Шматоваленко Л.С.
   До навчального процесу було залучено найкращий професорсько-викладацький склад, керівники органів публічної влади. Підвищення кваліфікації було спрямовано на застосування сучасних інтерактивних форм навчального процесу (тематичні зустрічі, круглі столи, тренінги, «мозкові штурми», ділові ігри тощо).
   Серед найактуальніших питань, які були висвітлені для слухачів:
   Міжнародний досвід надання адміністративних послуг» - Кадук Н.І., «Механізми взаємодії центрів надання адміністративних послуг з регіональними та місцевими органами публічної влади» - Давтян С.Г., «Політика децентралізації в Україні: від матриці 3D до 4D» - Саханєнко С.Є., «З історії місцевого самоврядування Одеської області» - Якубовський О.П, «Боротьба з корупцією в органах публічної влади: оновлення влади та антикорупційна реформа. Заходи щодо детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення» - Фальковський А.О., «Розвиток державної мовної політики. Ділова українська мова в органах публічної влади» - Шматоваленко Л.С. та «Виклики і досягнення в здійснені Україною реформ, передбачених Угодою про асоціацію між Україною та ЄС.
   Політична, економічна та торгівельна співпраця України з Європейським Союзом» - Остапенко О.А.
   У підбитті підсумків та врученні свідоцтв про підвищення кваліфікації взяла участь директор Департаменту надання адміністративних послуг Абрамова Євгенія Георгіївна, яка наголосила на важливості підготовки та підвищення кваліфікації кадрів і зазначила, що ця робота буде продовжена і в наступному році. У свою чергу начальник відділу підвищення кваліфікації ОРІДУ НАДУ при Президентові України Липовська Світлана Олексіївна звернула увагу на унікальну можливість отримання диплому магістра публічного управління та адміністрування в нашому Інституті, про виклики сьогодення та необхідність постійного оновлення знань.
   За результатами підвищення кваліфікації слухачі опанували та на відмінно засвоїли весь навчально-методичний матеріал. У книзі відгуків слухачі залишили запис: «Усі лекції були дуже змістовні, цікаві, лаконічні і корисні як в професійному плані, так і в повсякденному. Дуже вдячні викладачам за їх працю та цікаву інформацію».

Фотогалерея додається.