Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   З 12 по 19 лютого 2018 року слухач факультету публічного управління та адміністрування Максим Імерідзе взяв участь у міжнародній зимовій школі мультикультуралізму «Діалог цивілізацій: нові виклики» в м. Баку (Азербайджан). До участі у школі на конкурсних засадах було відібрано 30 кандидатів з 17 країн світу. Окрім столиці Азербайджану, учасники відвідали міста Габала, Шамахи та історичне село Іванівка, познайомилися з політикою мультикультуралізму, історією країни, дізналися про її етнічне, культурне та релігійне розмаїття. Також вони мали змогу підготувати тематичний захід та представити культуру і традиції своєї батьківщини.
   Під час урочистого закриття зимової школи студенти та молоді фахівці з різних країн висловили щиру подяку її організаторам, а декілька з них, в тому числі Максим Імерідзе, дали інтерв’ю азербайджанському телеканалу «Культура плюс».
   Участь представника інституту у заході стала першим практичним результатом реалізації Угоди про співпрацю між ОРІДУ НАДУ при Президентові України та Офіційним Представництвом Бакинського Міжнародного Центру Мультикультуралізму по Молдові, Україні, Румунії, Угорщині та Болгарії, що була підписана 8 вересня 2017 року.


Посилання на відео


Фотогалерея додається.