Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   З 03 по 24 грудня 2017 року аспірантка кафедри економічної та фінансової політики Наталія Розмаріцина пройшла стажування у Німецькому університеті адміністративних наук м. Шпайєр (ФРН). Під час стажування представниця інституту зустрілася з професорами німецького вишу, отримала професійні рекомендації стосовно дисертаційного дослідження та дослідила матеріали щодо механізму надання публічних послуг у країнах Європейського Союзу. Крім того, Н. Розмаріцина мала можливість практично ознайомитися з методикою проведення лекційних занять та попрацювати в бібліотеці університету.
   За сприяння адміністрації закладу та співробітників міжнародного офісу (К. Грюненберг, К. Хіпп, Л. Хатіашвілі, С. Сефрін) українська дослідниця разом з представниками інших країн взяла участь у триденному навчальному англомовному курсі «Основи проектного менеджменту». Учасники курсу отримали інформацію щодо можливих варіантів вирішення проектних завдань. Після завершення навчання керівник курсу професор М. Боксхаймер вручив усім його учасникам відповідні сертифікати.
   Аспірантів інституту, які вільно володіють англійською або німецькою мовами, щороку запрошують на наукові стажування на базі німецького університету-партнеру. Фінансування заходів здійснюється за рахунок європейських стипендіальних програм.
Фотогалерея додається.