Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Привітав присутніх та висловив вдячність за організацію та підтримку заходу директор інституту Микола Михайлович Іжа, наголосивши на важливості шефської допомоги дітям, які потребують нашої додаткової уваги та турботи. Також зазначив, що частина зібраних коштів буде витрачена на допомогу для бійців АТО, які проходять реабілітацію в 411 військовому госпіталі.
   Цьогорічний ярмарок проходив у стилі багатонаціональності, що знайшло своє відображення і в оформленні концертної площадки, стравах, виступах артистів, і в головній родзинці заходу – битві шеф-кухарів.
   Вітав та розважав гостей ярмарку незрівняний ведучий Віктор Тусик. Справжню атмосферу багатонаціонального колориту вдалось відтворити завдяки вокальним номерам Богдана Бекетова, Кети Джиджавадзе, Яніса Начева, Георгія Романова, Дарії Целікової та Анастасії Мєшкової.
   Необхідно підкреслити, що до проведення благодійного ярмарку, який проходе вже втретє, організатори підходять творчо. Підтвердженням цього стало проведення битви шеф-поварів, учасниками якої були: представник від слухачів та студентів екс-голова студентського самоврядування інституту – Андрій Різов; доцент кафедри менеджменту організацій та яскравий представник факультету менеджменту та бізнес-технологій – Майданюк Сергій Ігорович; від факультету публічного управління та адміністрування, доцент кафедри публічного управління та регіоналістики – Андрій Семенович Крупник, а представником від адміністрації інституту виступив перший заступник директора інституту – Попов Микола Петрович! Ми вдячні учасникам конкурсу за яскраву кулінарну битву, позитивні емоції, та незрівняні страви, які заслуговують зірки Мішлен.
   Приємно усвідомлювати, що з кожним роком все більше і більше людей долучається до організації заходів, які дають нам можливість вже протягом 9 років готувати свята та подарунки для вихованців Михайлівської школи-інтернату Саратського району Одеської області.
Фотогалерея додається.