Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   На виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року № 1152 «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» та на виконання наказу Міжрегіонального управління Нацдержслужби від 29 червня 2017 року № 58/01-05 06 червня 2017 року на базі Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України проведено ІІ тур конкурсу «Кращий державний службовець».
   З привітальними словами до учасників конкурсу звернувся Мельник Володимир Іванович – начальник Міжрегіонального управління Нацдержслужби в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополь, співголова Організаційного комітету ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» та Бурлаченко Тетяна Володимирівна – начальник управління з питань персоналу апарату Одеської обласної державної адміністрації.
   Учасники конкурсу пройшли тестове випробування з питань службової етики, етикету та іміджу державного службовця а також презентували публічні виступи з актуальних питань суспільно-політичного розвитку та реформування державного управління.
   Серед учасників конкурсу було обрано переможців, якими стали: у номінацій «Кращий керівник» – Соколова Наталія Вікторівна, начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Лиманської районної державної адміністрації; у номінації «Кращий спеціаліст» – Романчук Ольга Василівна, адміністратор відділу надання адміністративних послуг Лиманської районної державної адміністрації.
   Переможці ІІ туру братимуть участь у фінальному ІІІ турі Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», який проводитиметься у м. Київ восени 2017 року.
   Результати конкурсу організаційним комітетом буде передано до Національного агентства України з питань державної служби.

Фотогалерея додається.