Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   27 червня 2017 року інститут з робочим візитом відвідала делегація Університету м. Бєлосток (Польща). До складу делегації входили: уповноважений ректора у справах співробітництва з університетами Східної Європи д-р Ярослав Матвеюк, співробітник Управління міжнародного співробітництва Петер Бялас та співробітник Департаменту інформації та реклами Еміліан Акщючик.
   Представники університету зустрілися з директором інституту проф. М. М. Іжею, який розповів про історію створення та основні напрямки діяльності закладу. Зі свого боку, д-р Матвеюк, представив Університет м. Бєлосток та його юридичний факультет, на якому навчаються більше 4000 студентів. Обидві Сторони висловили готовність до налагодження взаємовигідної співпраці в межах підписаного між закладами у 2015 році Договору про співробітництво. Зокрема, було досягнуто домовленості щодо обміну публікаціями у наукових виданнях, проведення у 2017-2018 навчальному році спільної зимової школи з питань державного управління та права, запрошення представників ВНЗ-партнерів до участі у конференціях та інших комунікативних заходах.
   Також під час перебування в інституті члени польської делегації мали можливість поспілкуватися з науково-педагогічними працівниками кафедри регіональної політики та публічного адміністрування. Завідувач кафедри проф. Т. І. Пахомова щиро привітала гостей, надала стислу інформацію про роботу кафедри та висловила готовність до розвитку співпраці. Серед іншого було досягнуто домовленості щодо участі польських фахівців у кафедральній науковій конференції з питань регіональної політики в листопаді 2017 року.

Фотогалерея додається.