Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   В період з 06 по 08 червня 2017 року в управлінні підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України проводився короткостроковий тематичний семінар «Психологічні основи ефективного управління в органах публічної влади» з підвищення кваліфікації державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування з Вінницької, Миколаївської, Одеської, Херсонської областей. Відкрила роботу семінару начальник управління підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України Липовська С.О., яка розповіла слухачам про внутрішній розпорядок і напрямки діяльності управління підвищення кваліфікації кадрів та інституту в цілому. Під час відкриття семінару слухачів було поінформовано про надання навчальних послуг Інститутом, отримання освіти на різних факультетах, про порядок проведення вступної кампанії та роздано буклети з інформацією про діяльність інституту.
   В рамках семінару проведено низку занять, а саме:
   - лекція: «Етично-психологічна компетентність керівника як принцип ефективної діяльності органу публічної влади»;
   - тематичні зустрічі: «Створення мотиваційного клімату в колективі органу публічної влади: ділова етика взаємовідносин», «Профілактика професійного вигорання», «Практика використання методів психологічного впливу в процесах управління. Нейролінгвістичне програмування», «Використання психологічних методів та комунікацій в організації конструктивного діалогу між владою та суспільством»;
   - практичне заняття: «Публічний виступ в діяльності сучасного керівника органу публічної влади»;
   - тренінги: «Робота в команді щодо досягнення спільної мети», «Підвищення психологічної культури посадовців в період реформування в органах публічної влади», «Розвиток особистісних якостей з метою запобігання професійного вигорання»;
   - «круглий стіл»: «Норми ділової поведінки посадовців з питань етики як принцип формування позитивного іміджу діяльності органів публічної влади».
   В роботі семінару взяли участь викладачі ОРІДУ НАДУ при Президентові України, та інших навчальних закладів м. Одеса. З метою практичного спрямування процесу підвищення кваліфікації для проведення окремих занять були запрошені відомі практики та науковці, а саме: Ковалевська Тетяна Юріївна – завідувач кафедри української мови Одеського національного університету ім. І.І.Мечникова, доктор філологічних наук, професор, академік академії наук вищої освіти України; Репнова Тетяна Петрівна – доцент кафедри психології та загальнонаукових дисциплін Одеського інституту Міжрегіональної академії управління персоналом, кандидат психологічних наук; Кавалерчик Ольга Ігорівна – психолог-консультант медичного центру «Відродження життя».
   В рамках семінару зі слухачами зустрівся директор інституту, доктор політичних наук, професор, Заслужений працівник освіти України Іжа Микола Михайлович, який зосередив увагу посадових осіб органів публічної влади на необхідності систематичного підвищення рівня професійної компетентності, особливо в умовах сучасних державних реформ.
   Слухачі високо оцінили рівень організації семінару та роботи професорсько-викладацького складу.
   За результатами навчання було проведено підсумкове тестування.
   Всі слухачі семінару успішно склали тест.

Фотогалерея додається.