Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   9 червня 2017 року завершилася практика для учнів 10-х класів Одеського економічного ліцею Одеської міської ради, яка проходила на базі інституту. Протягом двох тижнів в рамках практики майбутні випускники мали можливість краще познайомитися з програмою підготовки менеджерів та поглибити свої знання в галузі управління, зокрема щодо публічної майстерності сучасного менеджера. Викладачі кафедри менеджменту організацій у ігровій формі розкрили такі теми, як «Тайм-менеджмент школяра», «Тезаурус питань при відкритті рахунку в іноземному банку», «Професійна компетентність операційного менеджера при проектуванні операційних систем» тощо.
   Особлива увага приділялася підвищенню рівня володіння англійською мовою, адже спілкування під час практики відбувалося виключно англійською.
   Викладачі кафедри української та іноземних мов провели олімпіаду «English Grammar and Lexics», вікторину «Що? Де? Коли?», поетичний конкурс, а також тематичні заняття «Найвпливовіші люди світу», «EU bodies and institutions», «American English». Стажер з Німеччини Максиміліан Оле ознайомив з особливостями освіти в Німеччині.
   Також в рамках практики учні ліцею познайомилися з активом студентського самоврядування факультету менеджменту, додатковими можливостями під час навчання в інституті, взяли участь у спільних тематичних іграх та розвагах, присвячених вивченню англійської мови та культури.
   Підсумком практики стала робота в команді та презентація англійською власних проектів - пропозицій секторальних реформ в Україні.
   За сприяння профорієнтації молоді та високий рівень організації практики колективу інституту на чолі з директором М.М. Іжею оголошено Подяку Територіального відділу освіти Київського району Департаменту освіти та науки Одеської міської ради.

Фотогалерея додається.