Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   9 червня заступник директора з наукової роботи Попов С.А., начальник бібліотечного відділу Макарова В.О., начальник редакційно-видавничого відділу Патик О.В., завідувач сектору підготовки науково-педагогічних та наукових кадрів Матвєєнко І.В., головний спеціаліст відділу координації наукових досліджень та інформаційно-аналітичної роботи Бойко Т.П. відвідали відкриття ХVІІІ Всеукраїнської виставки-форуму творів друку провідних видавництв України «Українська книга на Одещині», яку проводила Одеська національна наукова бібліотека.
   Виставка-форум покликана сприяти збереженню та примноженню духовного й культурного надбання українського народу, створенню сприятливих умов для видання та популяризації української книги, поповненню бібліотек Південного регіону новими виданнями, розповсюдженню книг серед читачів, вихованню культури читання та любові до української мови на кращих зразках вітчизняної літератури, підтримці молодих письменників і поетів.
   На виставці зі своєю продукцією знайомили провідні видавництва і видавничі організації з різних регіонів України. Видавці представляли видання, присвячені історії України, українському фольклору, питанням економіки, педагогіки, літературознавства, мистецтва та культури, філософії та релігії, а також фінансово-економічні, науково-технічні, довідково-енциклопедичні видання, переклади українською та іншими мовами кращих зразків класичної та сучасної іноземної літератури тощо.

Фотогалерея додається.