Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   28 квітня 2017 директор інституту М. М. Іжа зустрівся з представниками Малопольської школи державного управління (MSAP) Краківського університету економіки: директором школи доктором Кшиштофом Глюком та проектним менеджером Мареком Орамусом.
   Під час зустрічі д-р Глюк розповів про Краківський університет економіки, що є одним з провідних навчальних закладів Польщі економічного профілю, де навчаються 20 тисяч студентів. Також було представлено інформацію щодо освітньої, науково-дослідної та консультативної діяльності Малопольської школи державного управління. Зокрема, д-р Глюк зупинився на курсах післядипломної освіти, що реалізуються на комерційних засадах.
   Зі свого боку М. М. Іжа ознайомив гостей з основними напрямками діяльності інституту, факультетами, спеціальностями, новими спеціалізаціями, а також досвідом роботи у міжнародних проектах.
   У ході зустрічі було обговорено можливості співпраці у рамках проекту DOBRE (Decentralization Offering Better Results and Efficiency). MSAP є одним з учасників цього проекту, що впроваджується з 2016 року за фінансуванням Американської агенції міжнародного розвитку (USAID) і має на меті підтримку децентралізації та розвиток об’єднаних громад у 7 областях України. Д-р Глюк висловив пропозицію щодо приєднання інституту до консорціуму проекту, який має бути остаточно сформований у липні – вересні 2017 року. Крім того було досягнуто попередньої домовленості щодо встановлення професійної співпраці та підписання двосторонньої рамкової угоди між ОРІДУ НАДУ при Президентові України та польським навчальним закладом.
   На завершення зустрічі обидві Сторони відзначили її плідний характер та висловили сподівання на встановлення довготривалого і взаємовигідного співробітництва.

Фотогалерея додається.